De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B Review

Beoordeling: (4/5)

De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B : Een luxe espressomachine voor de lekkerste koffie

Met deze De'Longhi espressomachine haal je een apparaat van perfecte kwaliteit in huis. In een handomdraai zet je de meest lekkere koffie, espresso en ook cappuccino. Aan de linkerkant van het apparaat zit een stoompijpje. Als je de stoomfunctie van de espressomachine aanzet, kun je zelf je melk opschuimen voor bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato. Aan de bovenkant van het apparaat zit een ruim reservoir voor het bijvullen van je verse koffiebonen. De totale inhoud hiervan is 250 gram. Hier kun je ook zelf de maalgraad van de koffiebonen aanpassen, van erg fijne maling, naar een grove maling. Voor ieder moment van de dag is er een goede kop koffie of espresso, want je kunt zelf de sterkte hiervan aanpassen. Deze De'Longhi heeft een groot waterreservoir, geschikt voor 1,8 liter water. Wanneer het tijd wordt om het water bij te vullen, geeft een indicatielampje dit aan. Naast alle opties die op deze volautomatische espressomachine zitten, heeft het apparaat natuurlijk ook een mooie luxe uitstraling. 

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Geschikt voor Koffiebonen
Afmetingen apparaat 35,1x43x23,8
Inhoud bonenreservoir 250 liter
Inhoud waterreservoir 1,8 liter
Automatisch ontkalken Ja
Uitneembare zetgroep Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Kopjes per keer 2
Heet water functie Ja

De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B in één oogopslag

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

Bij de espressomachines van De'Longhi kun je erop vertrouwen dat je een apparaat in huis haalt van een goede kwaliteit. Doorgaans scoren dit soort volautomatische espressomachines erg goed en zijn er voornamelijk goede reviews te vinden. Het apparaat is uitgevoerd in het zwart, met zilveren details. Bovenop de machine is er wat plaats vrijgelaten om je koffiekopjes op te stallen, zodat je altijd een kopje bij de hand hebt. 

Er is de mogelijkheid om espresso, koffie of heet water te zetten. Als je je koffie wilt voorzien van een lekker laagje melkschuim, kun je dit met het stoompijpje eenvoudig maken. Hiervoor is volle melk extra geschikt, dit kun je extra stevig opschuimen. 

Maalgraad en sterkte van de koffie is allemaal zelf te kiezen. Zo kun je de ochtend beginnen met een extra sterke koffie of espresso en de dag afsluiten met een milde cappuccino. 

Wat vinden we goed aan de De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

De espressomachine zelf is voorzien van verschillende functies. Je kunt een of twee koppen tegelijk zetten, het heeft een stoompijpje voor het opschuimen van melk en hij kan automatisch ontkalkt worden. Het bonenreservoir aan de bovenkant is op zo'n manier ontwikkeld dat alle aroma's en de smaak van de bonen behouden blijft. 
Er is een apart vakje bij, waar je gemalen koffie in kunt doen. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld ook een kopje decafé zetten. 

Je kunt kiezen uit espresso, koffie of heet water. Als je liever een cappuccino, espresso macchiato of een latte macchiato wilt, is dit ook mogelijk. Met het stoompijpje kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid melk zelf opschuimen. 

Bij deze espressomachine is het mogelijk om de maalgraad aan te passen. De bonen kunnen extra fijn of juist heel grof gemaald worden. Ook kun je zelf kiezen hoe sterk je koffie wilt, voor ieder wat wils. 
Een extra waterkoker is met dit apparaat ook niet meer nodig, je kunt met deze espressomachine ook heet water zetten. 

Wat natuurlijk ook een groot pluspunt is, is het luxe uiterlijk van deze espressomachine. Deze De'Longhi Magnifica is uitgevoerd in het zwart, met zilveren afwerking. Op de bovenkant kun je als je wilt nog wat koffie- of espressokopjes kwijt. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart
Deze espressomachine wordt vrij compleet geleverd. Er wordt alleen geen melkbeker bij geleverd. Er is ook dan ook geen aparte functie op het apparaat om eenvoudig cappuccino of latte macchiato te zetten. 

Wanneer je het apparaat goed wilt onderhouden, gaat hier wel wat tijd in zitten. Zeker als je dit de eerste paar keer doet, moet je even weten hoe je de zetgroep eruit haalt en de onderdelen op de juiste manier schoonmaakt. 

Het apparaat is niet voorzien van touchscreen, maar werkt met knoppen.  

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Energiebesparingsfuntie
 • Verschillende koffiefuncties
 • Aanpasbare maalgraad
 • Aanpasbare sterkte
 • Vaatwasserbestendige onderdelen
 • Stoomfunctie
 • Heet water functie
 • Apart vakje voor gemalen koffie
 • Eenvoudige bediening
 • Apparaat heeft luxe uitstraling
 • Onderhoud set meegeleverd
Nadelen
 • Geen warme koffiekopjes
 • Lang wachten op thee water
 • Onderhoud vergt wat tijd
 • Geen melkbeker of reservoir meegeleverd

Advies voor kopers

Als je op het punt staat een nieuwe espressomachine aan te schaffen, moet je je een paar dingen bedenken. Welke functies wil je absoluut hebben? Wil je een pistonmachine, een semi-automatische of een volautomatische espressomachine?  Met deze De'Longhi Magnifica heb je een volautomatische espressomachine met veel functies. Dit zou dus een goede koop voor je kunnen zijn. Eens in de zoveel tijd moet je het apparaat reinigen, verder hoef je zelf eigenlijk weinig werk te verrichten. 

Conclusie

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110B is een volautomatische espressomachine met een perfecte kwaliteit en een luxe uitstraling. Met alle gemak zet je de lekkerste kopjes koffie, espresso en thee. Ook het maken van Latte's, espresso macchiato en cappuccino gaat vrij makkelijk. Je kunt alles handmatig instellen, zowel de sterkte van de koffie en of je een grove of fijne maling wilt. 
De uitvoering van deze espressomachine is in het zwart, met zilveren afwerking. Het is een apparaat wat mooi staat in je keuken en erg multifunctioneel. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

© 2024 Beste Espressomachine, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten