Alle espressomachine reviews

Espressomachine Reviews

Hier vind je een overzicht van alle espressomachine reviews die wij op onze website hebben uitgebracht.

Solis Grind & Infuse Compact 1018 review

Door de Solis Grind & Infuse Compact 1018 aan te schaffen, haal je een espressomachine in huis van topkwaliteit. Deze espressomachine heeft onder meer een ingebouwde bonenmaler en dit zorgt ervoor dat je niet nog weer een extra machine erbij hoeft te kopen. De Solis Grind & Infuse Compact 1018 is ook voorzien van manometer waardoor je kunt zien met hoeveel druk een kopje espresso gezet wordt. Naast espresso kun je ook gemakkelijke thee zetten met de machine en door het waterfilter is het niet nodig de machine vaak te ontkalken. Wanneer het tijd is de machine schoon te maken geeft de machine je dit zelf aan middels de schoonmaak indicator. Met de Solis Grind & Infuse Compact 1018 zet jij de lekkerste koppen koffie, van verse bonen en in een handomdraai.

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110B review

Voor een lekkere verse espresso kun je rekenen op de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110B. Deze espressomachine is zeer gebruiksvriendelijk en met enkele draaien aan de knoppen heb je een heerlijk vers gezet kopje koffie in handen. Met deze machine kun je op elk moment van de dag een kopje koffie pakken en de sterkte aanpassen aan het moment van de dag. Zo kun je ‘s avonds een minder sterk kopje pakken en wanneer je een zware dag hebt, kun je een goede sterke espresso maken. Het mooie aan de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110B is dat je ook een cappuccino of latte macchiato met de machine kunt maken. Dit is omdat dit espresso apparaat is voorzien van een stoompijpje. Hiermee kun je zelf melk opschuimen en zo de heerlijkste cappuccino of latte macchiato bereiden. 

Siemens EQ6 Plus s500 TE655203RW review

Als je echt niet zonder koffie kan dan is de Siemens EQ6 Plus s500 TE655203RW echt de machine voor jou. Dit is een van de beste espresso volautomaten die er op de markt te verkrijgen zijn. De koffiebonen worden steeds weer vers gemalen en om te kiezen welke type koffie je wilt, is er een overzichtelijke luxe display waar je je keuze op kunt maken. Je kunt allerlei verschillende koffiespecialiteiten met deze topkwaliteit espressomachine maken. Je moet hierbij denken aan latte macchiato, espresso, cappuccino, en café latte. Het is ook mogelijk 2 koppen koffie tegelijk te zetten en de materialen voor deze machine zijn enkel van topkwaliteit. Dit om jou ervan te verzekeren dat je lange tijd kunt genieten van de Siemens EQ6 Plus s500 TE655203RW. 

De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B Review

Met deze De'Longhi espressomachine haal je een apparaat van perfecte kwaliteit in huis. In een handomdraai zet je de meest lekkere koffie, espresso en ook cappuccino. Aan de linkerkant van het apparaat zit een stoompijpje. Als je de stoomfunctie van de espressomachine aanzet, kun je zelf je melk opschuimen voor bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato. Aan de bovenkant van het apparaat zit een ruim reservoir voor het bijvullen van je verse koffiebonen. De totale inhoud hiervan is 250 gram. Hier kun je ook zelf de maalgraad van de koffiebonen aanpassen, van erg fijne maling, naar een grove maling. Voor ieder moment van de dag is er een goede kop koffie of espresso, want je kunt zelf de sterkte hiervan aanpassen. Deze De'Longhi heeft een groot waterreservoir, geschikt voor 1,8 liter water. Wanneer het tijd wordt om het water bij te vullen, geeft een indicatielampje dit aan. Naast alle opties die op deze volautomatische espressomachine zitten, heeft het apparaat natuurlijk ook een mooie luxe uitstraling. 

Sage The Barista Express Stainless Steel Review

Met de Sage Barista express haal je een pistonmachine van hoogwaardige kwaliteit binnen. Het merk staat bekend om de geweldige kwaliteit van alle producten. 
Met deze pistonmachine kun je, zoals de naam al zegt, koffie maken als een barista. Je kunt genieten van de meest lekkere espresso, heerlijke koffie of een zelfgemaakte cappuccino. Dit kun je doen door het stoompijpje aan de zijkant. Hiermee kun je de melk opschuimen tot de door jou gewenste stevigheid. De Sage Barista express is een machine die geschikt is voor handmatig, of automatisch gebruik. 

Als je er van houdt om te experimenteren met het maken van verschillende koffies, is dit de perfecte pistonmachine voor jou. Misschien vergt het wat tijd voordat je de bediening van het apparaat onder de knie hebt, maar daarna zal iedereen verstelt staan van de door jou gemaakte koffie. 

Sage The Barista Express Zwart Review

Deze Sage Barista Express is een espressomachine met een mooie luxe uitstraling. Uitgevoerd in het zwart met een RVS behuizing. Al jaren staat Sage bekend om de hoogwaardige kwaliteit van haar keukenapparatuur. 
Dus ook met deze espressomachine beschik je over een apparaat van topkwaliteit. Het apparaat is handmatig of automatisch te bedienen, je kunt zelf kiezen. De handmatige bediening is natuurlijk vooral leuk wanneer je wat wilt experimenteren met jouw barista skills. Ben je wat minder handig, dan is de automatische functie goed om mee te beginnen. 

Geniet nu ook thuis van de beste koffie, krachtigste espresso of mooiste cappuccino's. Met het stoompijpje kun je zelf de melk opschuimen, precies zoals jij het lekker vindt. Ga voor een lekker stevig laagje melkschuim op je koffie, of maak een mooie creatie van jouw latte macchiato. Er zijn met deze Sage Barista Express genoeg mogelijkheden en verschillende functies om de beste koffies te maken. 

Solis Grind & Infuse Compact zwart Review

Met de aanschaf van deze espressomachine van het merk Solis haal je een espressomachine in huis van topkwaliteit. Hij beschikt over een ingebouwde bonenmaler in het bonenreservoir aan de bovenkant. Door de manometer aan de voorkant van het apparaat kun je precies aflezen met hoeveel druk je kopje espresso of koffie gezet wordt. Naast een espresso kun je ook gemakkelijk thee maken met deze Solis. Deze machine heeft een waterreservoir van 2,5 liter, voorzien van een waterfilter. Er wordt vanzelf een melding gegeven wanneer het tijd is om de machine schoon te maken. Je kunt bij deze Solis Grind& Infuse ook de keuze maken tussen 1 of 2 kopjes per keer. Ook zit er een stoompijpje aan de voorkant, waardoor je makkelijk melk op kunt schuimen. Kortom, met deze machine maak de beste kopjes koffie. Het enige wat je hoeft te doen is zelf lekkere koffiebonen uitkiezen. 

Klaar om een keuze te maken?
Bekijk dan nu alle espressomachines.

© 2022 Beste Espressomachine, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten